Direct overlast melden? 
Bel: 06 19 70 80 78

webshop van ledden ongediertebestrijding

Muizen bestrijden wij ook in Tiel, Geldermalsen en Culemborg

 

Naast ratten, bestrijden wij ook muizen in Tiel, Geldermalsen en Culemborg. Als Van Ledden Ongediertebestrijding en in Maurik gevestigd kunnen wij snel tot actie komen in uw gemeente in de Betuwe. Professioneel helpen wij u van de muizen af.

 

Waar muizen van houden

Om muizen doeltreffend en duurzaam te kunnen bestrijden en weren, is het belangrijk om te weten waar muizen zoal van houden. Net als ratten zijn de muizen gewoontedieren. Ze houden van vaste patronen en comfortabele leef- en schuilplaatsen. Vandaar dat een muis zich erg op zijn gemak voelt in de omgeving van de mens. Mensen laten sporen van voedsel achter, woningen zijn eenvoudig via kelders en schuren te bereiken. Muizen zijn met de kleinste resten van eten al tevreden en als daar ook een drinkbron in de buurt is dan heeft u een vaste en ongewenste gast in huis; de huismuis.

 

Waar zitten de muizen

Een muis heeft niet veel ruimte nodig om zich toegang te verschaffen tot uw woning. Enkel een paar centimeters is voor de muis voldoende om zich een weg te banen en op zoek te gaan naar voedsel of een geschikte schuilplaats. Eenmaal dit gevonden te hebben zal een muis zich snel vermenigvuldigen. Gezien de draagtijd drie weken is en het vrouwtje in staat is om meer dan tien jong te werpen, is een muizenplaag al snel realiteit. Beter is dit te voorkomen door ervoor te zorgen dat de muizen geen redenen hebben om bij u in te trekken. Dit kunt u voorkomen door geen etensresten achter te laten en mocht u etensrest willen bewaren, sluit deze dan ook goed af. Daarnaast kunt u gaten en kieren zoveel mogelijk afsluiten met gaas of andere materialen waar een muis niet doorheen kan komen.

 

Muizen direct in uw gemeente bestrijden?

Muizenplaag in u leef- en woonomgeving? U wilt de muizen niet enkel effectief bestrijden maar ook duurzaam weren?

 

Meld het ons