Direct overlast melden? 
Bel: 06 19 70 80 78

webshop van ledden ongediertebestrijding

Overlast muizen of ratten in uw veehouderij of fruitteeltbedrijf?

Ondervindt u overlast van muizen en ratten in uw veehouderij of fruitteeltbedrijf? Daar zit u als ondernemer niet op te wachten. De aanwezigheid van muizen en ratten in uw agrarisch bedrijf kan voor grote problemen zorgen. Daar moet u ook zo snel mogelijk vanaf voordat er door materiële schade ook economische schade geleden wordt. Muizen en ratten knagen overal doorheen en als alleseters vreten ze ook het voer en uw voeropslag aan. Ze moeten wel knagen, instinctief is dat voor de muizen en ratten de manier op hun tanden kort te houden.

 

Muizen en ratten gaan u geld kosten

De economische schade die door knagende muizen en ratten in uw veehouderij of fruitteeltbedrijf ontstaat kan u veel gaan kosten. Van het kapot knagen van bekabeling of leidingen waardoor er verschillende functies binnen uw bedrijf uit kunnen vallen. Er kan kortsluiting ontstaan en dus ook brand. Er zijn al vele bedrijven u voor gegaan die door overlast van muizen en ratten economische schade hebben opgelopen. Voorkom dit door snel te handelen. Schakel professionele bedrijven in om de overlast van muizen en ratten tegen te gaan door effectief en duurzaam te bestrijden. Van Ledden Ongediertebestrijding komt effectief in actie.


Overlast in agrarische sector

Door ervaring binnen de agrarische sector kunnen wij veel bedrijven binnen de Betuwe professioneel bijspringen, zoals; veehouderij, melkveebedrijven, varkensbedrijven, kippenhouderij, geitenhouderij, akkerbouw, fruitteeltbedrijven, koelbedrijven, vleesveehouderij, slachterijen.

 

Direct muizen en ratten bestrijden?

Voorkom vele kopzorgen, materiële en economische schade. U wilt met plezier kunnen ondernemen. Ontdekt u sporen van muizen of ratten?

 

Meld het ons