Direct overlast melden? 
Bel: 06 19 70 80 78

webshop van ledden ongediertebestrijding

Ratten bestrijden in en rond Opheusden, Kesteren en Rhenen

Als ongediertebestrijding bestrijden wij o.a. ook ratten in de regio’s Opheusden, Kesteren en Rhenen. Ondervindt u overlast van ratten? Of is er een rattenpopulatie aanwezig? Op basis van uw situatie kunnen wij u een offerte, deskundig advies en een plan van aanpak aanbieden.

 

Rattenpopulatie schadelijk voor gezondheid

Ratten zijn geen rondtrekkende dieren. Bij het vinden van een goede schuilplek en een regelmatige voedselbron, zal een rat zich snel thuisvoelen. De rat zal zich in een hoog tempo vermenigvuldigen en zal er een rattenpopulatie ontstaan die voor veel overlast kan zorgen. De aanwezigheid van ratten is een gevaar voor uw gezondheid; zowel lichamelijk als psychische klachten.

 

Zorgen om overlast van ratten

Kunt u zich voorstellen dat bij de wetenschap van de aanwezigheid van een rattenpopulatie uw woonplezier drastisch aangetast zal worden? Dat u zich zorgen gaat maken over schade die deze ratten aan kunnen brengen aan uw woning? Wat dacht u van de onhygiënische situatie die uw woonomgeving in gevaar kan brengen? Uw gezondheid heeft uiteraard de hoogste prioriteit. Dat in combinatie met de materiële schade en de kosten die daar gemoeid zijn is het echt van groot belang om tot actie over te gaan. U wilt snel van de ratten af.

 

Direct ratten bestrijden

Ondervindt u op dit moment overlast van een rattenplaag of rattenpopulatie en wilt u professionele ratten bestrijding inzetten?

 

Meld het ons