Direct overlast melden? 
Bel: 06 19 70 80 78

webshop van ledden ongediertebestrijding

Effectief ratten bestrijden in regio Arnhem, Nijmegen en Beuningen

 

Bent u ook in de regio Arnhem, Nijmegen of Beuningen woonachtig en zoekt u een specialist in het bestrijden van ratten?

Ratten zijn graag in de buurt van mensen. Daar voelen ze zich al snel thuis omdat in de buurt van mensen ook vaak afvalplaatsen zijn die gevuld zijn met etensresten of andere lekkernijen. De bruine rat is een alleseter en vooral een liefhebber van eiwit- en zetmeelrijk voedsel. Ook zet hij zijn tanden graag in kikkers, slakken, larven en andere jonge zoogdieren. Om ratten te weren is het van belang om zorg te dragen voor het opruimen en goed afsluiten van voedselresten. Ook het afsluiten van riolen verlaagd het risico tot de aanwezigheid van de bruine rat.


Ratten zijn ziektedragers

Dat ratten bacteriëndragers zijn is bekend. De rat kan hierdoor een groot gevaar voor de gezondheid zijn in uw directe woon- en leefsituatie. Met name de bruine rat staat bekend als ziekteoverbrenger. De meeste bacteriën komen voor in de urine van de rat.

 

Ratten bestrijden zonder gif

Wij geven de voorkeur om de ratten zonder gif te bestrijden. Dit geeft een sneller en effectief resultaat. Als alternatieve bestrijding gebruiken wij de luchtbuks. Zo ontstaat er ook geen gevaar van doorvergiftiging en zijn de ouder ratten ook effectief te bestrijden.

 

 

Heeft u overlast van ratten en wilt u deze effectief en duurzaam bestrijden?

Mocht u ondanks uw inspanningen om ratten te weren vooralsnog overlast ondervinden?

 

Meld het ons