Direct overlast melden? 
Bel: 06 19 70 80 78

webshop van ledden ongediertebestrijding

Spinnen

Over het algemeen zijn spinnen alleen maar nuttig, ze vangen insecten

Spinnen leven vooral op plaatsen waar veel prooi insecten zijn. Dit is in de omgeving van lampen, ramen, kieren en kelders of zolders. Spinnen bevuilen gebouwen door hun webben. Met de daarin gevangen insecten en hun uitwerpselen. Buitenshuis kunnen we spinnen weren. Door Insect Clean te gebruiken worden alle sporen van spinnen en andere insecten gereinigd waardoor de spinnen voor een langere periode weg blijven. Het is dan ook geen bestrijdingsmiddel. Spinnen is een beschermd diersoort en mogen dus niet gedood worden. In de herfst zoeken spinnen een warmere plek voor de winter, dit zijn wel de momenten dat spinnen binnen kunnen komen.

 

Tips om spinnen te weren

Een woning of pand spinvrij maken is vrijwel onmogelijk. Ook tijdens de grote schoonmaak zullen er plekken overgeslagen worden die voor de mens gewapend met stofzuiger onbereikbaar blijven. Wat u wel kunt doen is om ervoor te zorgen dat de spin geen reden heeft om binnen te komen. Waar insecten zijn, zullen er ook spinnen zijn.
Zo zorgvuldig mogelijk stofzuigen en 's avonds geen licht aan als er ramen of deuren open staan. Het licht zal insecten aantrekken en de spinnen zullen hun prooi volgen.

 

 

Hebt u toch last van spinnen en wilt u een zorgvuldige reiniging?

 

Meld het ons